Hoe ik bij de tijd blijf

Brightmorningdew Sponsored 3 Comments

Mijn Nike sporthorloge prijkt al ruim een jaar om mijn pols, leuk natuurlijk maar ik was ook wel weer toe aan wat nieuws. Toen ik van Lucardi dan ook een nieuw horloge uit mocht zoeken wist ik niet hoe snel ik naar de site moest surfen!

Lucardi heeft op dit moment een leuke actie met verschillende Casio horloges. Vele horloges worden met flinke kortingen verkocht en daar gaat het hart van een shop-liefhebber natuurlijk harder van kloppen. De casio horloges zijn sowieso al goed betaalbaar maar met deze korting worden sommige horloges echt een koopje!

Behalve de gouden die ik heb vond ik ook die met het rekenmachientje, de zilveren en de rosé gouden ook echt heel erg mooi.

Al langer was ik verliefd op het gouden retro model van Casio. Robbert vond dit horloge echter niks en aangezien hij over horloges en nogal uitgesproken mening heeft heb ik het horloge nooit gekocht. Toch kon ik telkens jaloers kijken naar meiden die wél een retro model hadden… Meer dan eens stond ik in de winkel twijfelend voor de vitrine.. past het horloge wel bij mij? Weet ik het wel te combineren? Is het niet zomaar een hype?

Al deze twijfels verdwenen natuurlijk toen ik iets uit mocht zoeken. Eindelijk kon ik het retro horloge kiezen en als het dan toch lastig te combineren bleek was dat iets minder erg. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk te combineren en is het horloge sinds het ontvangen al niet meer van mijn pols geweest. Als het weer een beetje mee had gezeten had ik er zelfs een outfit foto mee gemaakt maar voor nu moeten jullie het even doen met foto’s van het horloge zelf.

Binnenkort dus outfit foto’s met mijn nieuwe liefde! En stiekem ben ik nu een beetje “verslaafd” aan dit retro model en zit ik te denken om ook een zilveren aan te schaffen…

Ik ben in elk geval weer goed bij de tijd!

Wat vinden jullie van die retro horloges? En zal ik ook nog voor een zilveren gaan?

Liefs,

Daniëlle

Brightmorningdew

Comments 3

  1. Gosh, moet ik mij nu oud voelen? whahahahaha Denk terug in de tijd en dat het zilver was, maar inderdaad casio, 1 van mijn eerste horloges die digitaal waren en dat was mijn ding, kon ik makkelijker zien dan met wijzerplaatjes, lol.. dus ik kreeg er eentje zodra ze uitkwamen ooit….

    Als kind dus, LOL… Hij is leuk! Ja, want het brings back memories voor mij 😉

    X

Laat mij weten wat jij vindt!