Huwelijksreis naar Thailand – Een Insta-dagboek

Brightmorningdew TRAVEL 4 Comments

Moe sla ik mijn laptop open, het is echt al even geleden dat ik dit ding opstartte. Het laatste wat ik deed was wat foto’s van het huwelijk delen. Toen was het een beetje een druilerig uurtje ergens midden in mijn huwelijksreis. Nu zit ik te wachten op de vlucht naar Amsterdam, oh wat vliegt de tijd!

Zoals jullie van mij gewend zijn deel ik altijd even een Instagram overzichtje na mijn vakantie. Door het niet-meer-zo-nieuwe algoritme van Instagram krijgt niet iedereen alles meer te zien en ook niet iedereen volgt mij via Instagram.

Lees ook: regenseizoen tijdens onze huwelijksreis in Thailand

Onze huwelijksreis naar Thailand

We hebben een 18-daagse rondreis door Thailand gemaakt. Misschien niet een “typische” huwelijksreis, maar Robbert en ik houden niet zo van strandliggen en zien graag veel verschillende plekken. (Daarom deden we vorig jaar Spanje, Frankrijk Γ©n ItaliΓ« in een vakantie ;)!).

Tijdens onze rondreis hebben we de volgende plekken aangedaan:

 • Bangkok
 • Khao Lak
 • Khao Sok national park
 • Cheow lan lake
 • Krabi
 • Koh Lanta
 • Koh Phi Phi
 • Phuket

Wat we hier allemaal hebben beleefd deel ik graag met de foto’s en video’s die ik heb gemaakt maar dan hebben jullie alvast een globaal beeld van hoe onze rondreis eruitzag. Het hoogtepunt was voor mij echt Cheow Lan Lake, daar heb ik echt zulke vette dingen gezien. Ik heb geloof ik wel tien keer tegen Robbert gezegd dat op het meer slapen en de (lichte) trekking die we daar deden een van de vetste dingen is die ik ooit heb gedaan.

Goed, genoeg over dingen die ik nog niet kan laten zien en op naar de Instagramfoto’s die ik wel al heb!

View this post on Instagram

Beach life #thailand #beach #honeymoon #kohlanta

A post shared by Danielle Tertaas (@bmd_danielle) on

Lees ook: de eerste foto’s van mijn huwelijk

 

Brightmorningdew

Comments 4

 1. Wauw, wauw, en wauw, en nu ik dit zie, heb ik bij lange na inderdaad niet alles in mijn feed gekregen πŸ™ echt hoor… heel flauw dat algoritme nu van ig…

  X

Laat mij weten wat jij vindt!