Next up: Londen!

Brightmorningdew TRAVEL 1 Comment

“Anders gaan we toch voor de bruiloft shoppen in Londen.” De Lapland/New York clan was al weer even niet in deze formatie op vakantie geweest dus er moest maar weer eens wat gebeuren ;)! Zo gezegd zo gedaan, er werden tickets en hotelkamers geboekt en volgend weekend zit ik in Londen. Wat een zwaar leven heb ik toch…

Mijn laatste keer Londen is al meer dan 10 jaar geleden. Ik ging toen met mijn vader en kan me vooral nog heel levendig herinneren dat ik na het eten van dim sum over de schoenen van een Duitse meneer heb gekotst. In de metro… super classy. Maar goed, Londen dus! Ondertussen heeft iedereen die meegaat al een outfit voor de bruiloft dus het word niet echt meer een “shoppen voor de Bruiloft” trip. Niet dat dat uitmaakt, een minivakantie is een minivakantie!

Wat staat er al vast?

Het fijne van met een groep reizen? Dat er altijd wel iemand is die nog net even iets meer voorbereid is dan jij. Zeker nu met het huwelijk op komst lijkt het wel alsof er weinig ruimte is in mijn hoofd. Ik kan tegenwoordig nog maar  twee dingen: werken en het huwelijk regelen. Gelukkig heb je daar je familie to the rescue! Zo is er al een ochtend gereserveerd voor ontbijt bij Ottolenghi en dat ziet er helemaal niet verkeerd uit:

Dat moet wel een goed begin van de dag worden, toch? Daarnaast slapen we in het Qbick hotel in Londen, ik heb er nog nooit geslapen maar een van onze reismaatjes wel en het hotel is al goedgekeurd. Je bent natuurlijk (als het goed is) niet veel op de kamer, maar lekker slapen is toch wel belangrijk!

Verder staat er nog niets vast, mochten jullie dus nog leuke tips hebben voor eten, shoppen of bekijken dan hoor ik dat graag!

Foto: Pexels

Brightmorningdew

Comments 1

  1. hahahaha ik ben er nog nooit geweest, maar is West End een tip? Even een leuke musical pakken daar? Als je er toch bent… ik heb begrepen dat een musical daar heeeel veel goedkoper is en eigenlijk zoals het hoort te zijn, voor iedereen bereikbaar 😉

    X

Laat mij weten wat jij vindt!